TANI! Mbrojtje e plotë UV në te gjitha lentet ZEISS

Më shumë komoditet vizual, siguri më të madhe.

Veshja e lenteve me një filtër për dritën blu.

ZEISS DuraVision BlueProtect. Për njerëzit që janë shpesh në ambiente të mbyllura dhe e gjejnë dritën e lëshuar nga llambat LED, TV apo monitorët e kompjuterit i bëjnë ata të lodhur ose të pakëndshëm.

DuraVision® BlueProtect nga ZEISS.
Mbrojtje nga drita blu për sytë tuaj.

Burimet dhe ekranet moderne të dritës lëshojnë një sasi disproporcionale të lartë të dritës blu. Ndërsa trupi i njeriut kërkon një sasi të caktuar të dritës blu për të kontrolluar ciklin e gjumit / zgjimit, shumë nga lloji 'i gabuar' i dritës blu mund të paraqesë një rrezik për shëndetin dhe të shkaktojë sëmundje të syve. Lentet me një veshje ZEISS DuraVision BlueProtect kanë një filtër të veçantë i cili siguron një shikim të rehatshëm edhe kur ka një pjesë të lartë të dritës blu.

Filtron dritën blu potencialisht të dëmshme.

Burimet dhe ekranet moderne të dritës lëshojnë një sasi disproporcionale të lartë të dritës blu. Ndërsa trupi i njeriut kërkon një sasi të caktuar të dritës blu për të kontrolluar ciklin e gjumit / zgjimit, shumë nga lloji 'i gabuar' i dritës blu mund të paraqesë një rrezik për shëndetin dhe të shkaktojë sëmundje të syve. Lentet me një veshje ZEISS DuraVision BlueProtect kanë një filtër të veçantë i cili siguron një shikim të rehatshëm edhe kur ka një pjesë të lartë të dritës blu.

Gjithmonë i mbrojtur. Brenda dhe jashtë.

Lentet e diellit si syzet ZEISS Skylet ose ZEISS PhotoFusion me vetë-ngjyrosje kanë 100% mbrojtje UV kur jeni jashtë në diell. Një përmirësim opsional për ambiente të mbyllura: DuraVision BlueProtect. Kjo shtresë lente gjithashtu filtron dritën blu me lente jo të lyer.

Shkurtimisht: cilat janë burimet e dritës blu?

Drita blu-vjollcë arrin në sy në mënyra të ndryshme. Ashtë një përbërës i dritës së diellit, por emetohet gjithashtu nga ekranet e telefonit celular, monitorët e kompjuterëve dhe televizorët, si dhe llamba LED dhe kursen energji - në intensitete të ndryshme.

Mbrojtje e plotë UV me lentet ZEISS.
Gjithë ditën. Çdo ditë.

Ndërkohë trajtimi i lenteve ZEISS ju ndihmojnë të përjetoni një shikim sa më të rehatshëm, të gjithë lentet ZEISS tani ofrojnë mbrojtje të plotë ndaj rrezeve UV. Kjo është bërë e mundur nga Teknologjia ZEISS UVProtect. UV është gjithmonë rreth. Edhe në ditë me re. Rrezatimi UV përfaqëson një rrezik shëndetësor për sytë tuaj, por edhe për mjedisin e syve.

Karakteristikat e veçanta të lenteve filtrojnë rrezet e dëmshme UV dhe u sigurojnë syve tuaj një mbrojtje të qëndrueshme e të gjatë .

Lente vetë-ngjyrosëse. Lentet me mbrojtje të integruar nga dielli.
Me stil dhe praktike.

Një palë syze për çdo situatë: këto lente vetë-ngjyrosëse gjithashtu punojnë si syze dielli. Ata errësohen në sekonda dhe pastrohen në vetëm disa minuta. Dhe sigurisht që ju sigurojnë 100% mbrojtje UV.

E bën punën në kompjuter më të lehtë për sytë tuaj.
Për përqendrim më të madh, më pak stres vizual dhe mendje të kthjellët.


Këtu është një koleg tek i cili mund të mbështeteni gjithmonë - gjithashtu i disponueshëm me DuraVision BlueProtect: Lentet e Zyrës ZEISS janë të optimizuara posaçërisht për monitorin e kompjuterit tuaj në punë. Ato e bëjnë ditën mesatare të punës më të lehtë për sytë tuaj dhe sigurojnë që ju të shijoni shikim më të mirë

Parandaloni lodhjen e syve me lente dixhitale që shfaqin DuraVision BlueProtect.


Skuqja ose lodhja e syve, dhimbjet e kokës dhe ngjyrat e qafës: përdorimi i shpeshtë i një smartphone, lexuesi elektronik ose tablet-i shpesh rezulton në lodhje digjitale të syve. Lentet dixhitale mund të ndihmojnë. Ato mbështesin sytë tuaj dhe sigurojnë shikim më të rehatshëm përmes një zone të optimizuar posaçërisht për këtë qëllim. Së bashku me veshjen DuraVision BlueProtect, ky kombinim parandalon lodhjen e syve - duke ju siguruar vizion më të mirë.

5 këshilla se si të sillemi me dritën blu

1. Merrni një moment për të parë nga larg rregullisht - veçanërisht kur punoni në kompjuter ose kur përdorni shpesh një tablet ose smartphone.
2. Drita blu kontrollon bioritmin tonë. Studimet tregojnë se drita blu në veçanti është shumë e rëndësishme për rregullimin e nivelit të melatoninës në trupin e njeriut dhe kështu për kontrollimin e ciklit të gjumit / zgjimit dhe mirëqenies së një personi. Kjo është arsyeja pse duhet të konsultoheni me mjekun tuaj se si të filtroni më së miri dritën blu.
3. Shumë dritë blu (p.sh. kur lexoni në tabletën tuaj) dhe drita e ndritshme artificiale në mbrëmje nuk janë të këshillueshme sepse të dy mund të shkaktojnë pagjumësi. Mbani në mend këtë rregull: në mbrëmje, përdorni dritë të butë dhe shmangni dritën shumë të ndritshme. Relaksohuni p.sh. nën dritën e qiriut.
4. Drita e ditës përmban shumë dritë blu. Sipas studimeve të ndryshme, ekspozimi i zgjatur ndaj dritës blu me energji të lartë mund të dëmtojë retinën, duke rritur rrezikun e degjenerimit makular me kalimin e kohës. Zgjidhja më e mirë: lentet e diellit me 100% mbrojtje UVA dhe UVB, apo edhe lente vetë-ngjyrosëse nga ZEISS.
5. A vuani nga djegia e syve në mbrëmje? Keni dhimbje koke, qafe apo shpine? Lodhja dixhitale e syve mund të jetë shkaku. Ejani tek ne të kontrolloni sytë tuaj.

Rezervo vizitën falas

Bli Online Optika One