Lentet ZEISS DriveSafe

Lente për përdorim të përditshëm e cila ofron më tepër siguri dhe komoditet gjatë ngarjes së makinës.

A e dinit se këto lente e bëjnë udhëtimin tuaj më të sigurt dhe komod – edhe gjatë natës apo kohës me shi?

 • Probleme me identifikimin e shpejtë të objekteve në kushte të këqija moti, gjatë natës apo kur nuk ka dritë të mjaftueshme?
 • Probleme me shkëlqimin verbues nga dritat e forta të makinave që ju vijnë përballë?
 • Probleme me ri-fokusimin kur kaloni shikimin nga rruga tek kroskoti dhe nga pasqyrat anësore tek ajo e pamjes prapa?

Ngarja e makinës mund të jetë një sfidë e vërtetë për këdo – pavarësisht distancës. Një shikim i mirë është thelbësor për një udhëtim të sigurt.

E RE! Mbrojte e plotë UV

Benefitet e lenteve ZEISS DriveSafe

 • 1//

  Shikim më i mirë në kushtet ku drita nuk është e mjaftueshme falë teknologjisë Luminance Design®

 • 2//

  Reduktim i shkëlqimit verbues (deri 64%) nga dritat e makinave që ju vijnë përballë dhe nga dritat e rrugës

 • 3//

  Pamje e qartë e rrugës, kroskotit, pasqyrës që shikon mbrapa dhe atyre anësore.

Lentet ZEISS DriveSafe – të testuara dhe të besueshme.

ZEISS ka testuar lentet DriveSafe me përdorues të ndryshëm në jetën e përditshme së bashku me një grup ekspertësh profesionistë në fushën e okulistikës.

Përdoruesit ngelën shumë të kënaqur nga lentet Zeiss DriveSafe.

97% duke i dhënë makinës

94% duke bërë gjërat e përditshme, si p.sh punë në zyrë

Rezervo vizitën falas

Bli Online Optika One