Zgjedhja më e mire për qëndrimin para kompjuterit

Lentet ZEISS Office

Nga lentet për afër tek ato progresive ...

 • Lentet për afër:
  Lentja ofron një fushëpamje të qartë për objektet brenda një distance të shkurtër.

  Efektet në qëndrim:

  • Përdoruesit përkulen përpara objekteve për ti pasur ato nën fokus.
  • Si rezultat kemi dhimbje të qafës dhe kurrizit.
 • Lentet progresive:
  Distanca e mesme e shikimit ofron një shikim të qartë por me kufizime.

  Efektet në qëndrim:

  • Përdoruesit ngrejnë kokën lart për të pasur një shikim të qartë në distancën e mesme.
  • Si pasojë, sjell sforcim në muskujt e qafës dhe ato të shpatullave.

...tek lentet për përdorim në ambjente të brendshme: lentet e reja Office nga ZEISS.

 • Lentet e reja Office nga ZEISS:
  Zgjidhja e krijuar me porosi i mundëson përdoruesve një shikim të mprehtë dhe të qartë të të treja distancave të shikimit, në përputhje me nevojat e gjithësecilit:

  1. lexim
  2. punë në kompjuter
  3. distancë brenda dhomës

  Efektet në qëndrim:

  • Përdoruesit e mbajnë kokën dhe kurrizin në një pozicion natyral.
  • Rehati maksimale gjatë gjithë ditës.

Përfitimet e klientit

 • Mprehtësi e lartë dhe qartësi në të treja distancat e shikimit me fushëpamje të gjerë dhe komode
 • Shikim natyral dhe i rehatshëm në zyrë dhe për çdo aktivitet që kërkon distancë shikimi për afër dhe të mesme
 • Pozicionim i rehatshëm i kokës dhe trupit.
 • Përshtatet sipas distancës së dëshiruar të shikimit nga ajo për afër tek distanca e mesme

Distancat e mundshme të punës

Rezervo vizitën falas

Bli Online Optika One